Recensies

Tubantia, Jolien Leussink,  01 oktober 2012

Sonnevancks 'Goud' is goud.
Het slagwerk en de snelle choreografie passen perfect in elkaar. Je kunt zien dat de twee acteurs goed op elkaar zijn ingespeeld. Het verhaal heeft een bijzonder thema: hebzucht. De uitwerking is fantasierijk.
Alles is af. Als ik na  de voorstelling aan kinderen vraag wat ze ervan vonden, zijn de reacties enthousiast. 'Goud' is een heerlijke, interactieve voorstelling met een bijzondere boodschap. Hoe oud je ook bent, je wordt er vrolijk van en al ben je al lang de zaal uit, je blijft er nog een tijdje over nadenken. 'Goud' is goud.

Tubantia

Cultuurbarbaartjes, Twan,  11 oktober 2012

Ik vond de meneer van de muziek mooi en de mevrouw zong heel goed en vertelde alles heel duidelijk. Ik vond het ook leuk, dat de er koffertjes waren gemaakt die het verhaal duidelijker maakte. Ik vond het superleuk dat ik geluiden en bewegingen moest maken die in het toneelstuk voorkwamen.

 

Cultuurbarbaartje Twan

Cultuurbarbaartjes, Lynelle,  11 oktober 2012

De mevrouw zingt goed en de meneer maakt mooie muziek. [...] Ik wil de volgende keer nog wel een keer.
Het leuke van dit toneelstuk is dat het publiek actief meedoet. Daardoor blijft de aandacht van de kinderen ook goed bij het toneelstuk.

 

Cultuurb 01

Photos Goud © Jochem Jurgens

01GoudJochemJurgens 02GoudJochemJurgens 03GoudJochemJurgens 04GoudJochemJurgens 05GoudJochemJurgens 06GoudJochemJurgens 07GoudJochemJurgens 08GoudJochemJurgens 09GoudJochemJurgens