In het kader van 150 jaar Couperus organiseert Literair Theater Branoul de Literaire Sprint

 

Première 19 mei 2013, Literair Theater Branoul Den Haag

 

Op zondag 19 mei worden er maar liefst 5 voorstellingen, bewerkingen en lezingen van én over het werk van Louis Couperus gegeven. Het gaat heel feestelijk worden met tussendoor een heerlijk ontbijt, lunch, diner en live muziek uit 1900.

Op uitnodiging van Literair Theater Branoul heeft Annechien Koerselman zich laten inspireren door het Thema De Dingen en een pastiche gecrëerd van scenes uit Couperus\' Van Oude Menschen, Kleine Zielen, De Stille Kracht en Eline Vere, getiteld: HET IS EEN GESEL, DAT VERLANGEN...

Om 15.20uur zullen acteurs Lidewij Benus, Nanette Edens, Bob Schwarze, Bram van der Vlugt en Bart de Vries hiervan een geïmproviseerde eerste spelrepetitie/lezing geven. Annechien zal de repetitie leiden en het geheel improvisatorisch met muziek doorsnijden.

Madame Bovary 1

Filmstill Madame Bovary van Claude Chabrol

Credits Cast & Crew

Acteurs Lidewij Benus, Nanette Edens, Bob Schwarze, Bram van der Vlugt en Bart de Vries

Toneelbewerking & Mise-en-espace Annechien Koerselman

 

SPEELDATA

Den Haag Literair Theater Branoul, 19 mei 2013, 11.00 - 18.00uur. Hele dag voorstellingen van 11.00 tot ongeveer 18.00. Gemiddelde duur van de voorstelling is 1 uur.

Prijzen Een passepartout voor alle 5 voorstellingen is € 60. Er zijn geen losse kaarten voor voorstellingen verkrijgbaar! UITVERKOCHT!

 

Meer informatie: www.branoul.nl