Het kortste festival van Nederland!

De PAN is Calefax’ jaarlijkse feestconcert tussen kerst en oud en nieuw. Een muzikale potpourri-avond uitgegroeid tot een minifestival van formaat.

Ook in deze vijftiende editie korte optredens door musici uit verschillende genres, afgewisseld met verrassende uitstapjes naar andere kunstdisciplines. Calefax treedt zelf op én is gastheer voor een grote variatie aan topmusici en ensembles. Dit jaar geven violiste Rosanne Philippens, the world’s most colorful saxophone quartet het Amstel Quartet, Radiomakers Desmet, pianist Polo de Haas, violiste Diamanda Dramm (Winnaar Dutch Classical Talent Award 2018), absurdistisch muziektheatercollectief Zoutmus en muziekcollectief Lyrisch Laag acte de présence. Bovendien maakt Calefax jaarlijks de winnaar bekend van de Calefax Composers Competition 2018. Net als eerdere jaren staat het programma garant voor een bonte verzameling muzikale avonturen. Een feestavond waarbij de deur naar de bar de hele avond openstaat.

PAN 15

Foto © Maarten Mooijman

Annechien zal opnieuw - net als bij PAN 9 t/m 14 - een bijdrage leveren in de vorm van dramaturgische ondersteuning en het stage management van deze avond.

Vrijdag 28 december 2018, 19.30uur, Muziekgebouw aan het IJ

Meer info: CALEFAX RIETKWINTET

PAN 2018