elfde olifantastische concert

 

Première 27 november 2021, WDR Rundfunkhaus Keulen (DE)

 

Alle astronauten aan boord? Onze expeditie in het oneindige van het universum staat op het punt te beginnen. 3, 2, 1 - lancering raket! En los van de grond zijn ze: Elefant, Hase, Anke en André, op weg naar de verste sterren en planeten - onder begeleiding van galactische muziek van het WDR Funkhausorchester.

Anke Engelke en André Gatzke ontdekken sinds 2011 samen met Elefant und Hase en het WDR Funkhausorchester de wereld van de muziek. Elk jaar staat een ander klankthema centraal, zoals de muzikale dierenmelodieën in het concert Tierisch was los en klassieke feesthits in Feest (Geburtstagparty). Dit seizoen richten ze zich op muziek in de ruimte. Im Weltraum (In de Ruimte) is een theatraal concert voor de allerkleinsten om zich te verwonderen, te luisteren en om mee te doen.

Weltall

Illustratie © WDR

Credits Cast & Crew

"Beam me up, Scotty!" Met Captain Kirk en Mr. Spock vertrekken we in het ruimteschip Enterprise en ontdekken we de onbekende delen van het universum. Stap aan boord en reis met ons mee: Anke Engelke, Andre Gatzke, het WDR Funkhaus-orchester, dirigent Enrico Delamboye en natuurlijk Elefant.

 Video © WDR Keulen

Het gehele concert Im Weltraum (In de Ruimte), het 11de Konzert des Elefanten is hier te bekijken: https://youtu.be/fHFIaqWDUWE.

 Video © WDR Keulen

Het gehele concert Im Weltraum (In de Ruimte), het 11de Konzert des Elefanten is hier te bekijken: https://youtu.be/fHFIaqWDUWE.